Машина времени - Синяя птица
Костадин Костадинов - ПризнАх ВСИЧКО!!!
Интервю с ИИ за насекомите, инжексините, бломбите и евруту

!!! ИЗРАБОТВАНЕ НА ДИНАМИЧНИ WEB СТРАНИЦИ, ЕЛЕТРОННИ МАГАЗИНИ, РЕКЛАМНИ и БАНКОВИ САЙТОВЕ - НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ !!!

!!!ВАЖНО!!! Нарязвам дърва за огрев. Заплащане по споразумение. !!!ВАЖНО!!!
!!!ВАЖНО!!! Ремонтни и строително-монтежни работи. Доизкарване. Къртене. Област на действие - Габрово и региона. Цена по споразумение. !!!ВАЖНО!!!
!!!ВАЖНО!!! Общ работник - Цена (на работен ден - 8 работни часа - дневна смяна) - 7 лв/час.(след изтичане на съответните часове, overtime се умножава по ДВЕ(!) - часовете се отчитат на всеки започнат час!) !!!ВАЖНО!!!
!!!ВАЖНО!!! ПРОГРАМИСТ PHP_OOP, DB_SQL, JS, jQUERY, JSON, own engine... !!!ВАЖНО!!!

(Директно дарение през Epay.bg)
(Дарения през банкова сметка)
(Преводна политическа)
(Преводна УФО-галактическа)
(Преводна извънземна политика)
По закона за достъп до обществена информация бяха предоставени документи, доказващи, че Пентагона е контролирал Ковид-програмата още от началото й през...2013-та година, а всичко, което ни се казваше по медиите е било политически театър, докато се внедрят вапцините от FDA - накратко човешките същества умишлено са използвани, като лабораторни мишки.
================
Гледам предаването "Лице в лицето на жабата" по ЕРмалък ТВ (bТВ) с водещата Жабонка Тръстикоoризова.
================
Според новополучените документи Пентагона е използвал комбинация от незаконни разрешения за използване по спешност, за да се "разреши" на фарма компаниите и на лекарите да прилагат неодобрени продукти върху хора, за да прикрият фарма компаниите и лекарите, когато прилагат НЕОДОБРЕНИТЕ ВЕЩЕСТВА върху живи хора и по този начин да им осугрят правна защита, че няма да бъдат съдени.
Тези документи са получени от Саша Латипова - бивш служител в голяма фармацевтична корпорация.
=================
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА
=================
- Здравейте, Саша, кажете какво доказват тези документи?
- Благодаря, че ме поканихте.
- Когато за пръв път видя тези документи, ченето падна ли ти на пода или знаеше какво ще откриеш, защото знаеше, че вече имаше данни?
- Бях сигурна какво ще открия, защото работя по тази тема от известно време. Аз знаех, че тези продукти не отговарят на изискванията. Това го открих веднага - пролича си от голямото разнообразие от странични ефекти, които са доказани за всяка от така наречените "ваксини". Това беше шок за мен, като фармацефт, защото висококачествения продукт не бива да има такава ТОКСИЧНОСТ, а при тези продукти имаше прекалено много неблагоприятни странични ефекти. =========== Някакъв си €вро-гeйски deпуткаtt (първите, и последните две букви не се изговарят) неколкократно спомена Възраждане.- А ве да не би аз да съм пропуснал нещо? След изборите по всички €еворG ... телевизии само Възраждане им е в устата. Да не са станали първа политическа партия? Ами да. Възраждане е първа политическа сила, останалата паплач е LGBT проект на "Козяк" 16... Треперете мишки, Бай Ставри е приготвил трапезата за вас. =========== Аз не разбрах ЗАЩО ги правят такива, но знам със сигурност, че това не е добра производствена практика. Пъзелът се подреди, когато видях договорите на фирмите с министерството на отбраната с министерството на отбраната DoD - Departament of Defence. Това са 400 документа, поучени по закона за достъп до информация. ========= Глобалното затопляне не ме притеснява. Притеснява ме глобалното затъпяване!... =========